Колеги стана ми интересно колко сме с турбинките? Нека се пребройм и да си обменяме информация.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой има GTV V6 Turbo? /нещо като преброяване/
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщениеКолеги стана ми интересно колко сме с турбинките? Нека се пребройм и да си обменяме информация.
ей какви сте гадове ще дразните нас с twin spark-овете
-
Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщениеей какви сте гадове ще дразните нас с twin spark-овете
Дайте просто да си направим атмосферките да вървят колкото ТВ и нама да се дразним......ех трудна работаGTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеИма още една дето се продава ,забравих му ника на момчето
друга немаAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеКато реша да се върна към модела, нема да има компромис 3.2 V6!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ако мен ме питаш, атмосферката си е компромисGTV
Comment
-
Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщениеако мен ме питаш, атмосферката си е компромисFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТи май нещо не си в час,3.2 върви повечко от твойта
Друго имах предвид ама карайGTV
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТи май нещо не си в час,3.2 върви повечко от твойта
Сигорно всички сме сагласни с теб че върви повече ама турбо мотора си е съвсем друго по-особенно е изживяването от каране. Е това си е мое мнение.
Поздрави!!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщениеСигорно всички сме сагласни с теб че върви повече ама турбо мотора си е съвсем друго по-особенно е изживяването от каране. Е това си е мое мнение.
Поздрави!!!!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment